Geen categorie

Eigen ervaring met het EPD-3 programma

EPD-3 eten

Jeanet en ikSamenwerking
Ondertussen werk ik al 1,5 jaar samen met Jeanet en heb ik heel veel verschillende cliënten gezien die het EPD-3 programma hebben gevolgd. De cliënten die in Den Haag het EPD-3 programma volgen, komen na het eten van de producten langs bij mij, om de producten af te bouwen en weer ‘normaal’ te eten. Je wil natuurlijk niet dat je weer op je oude gewicht komt en daarom leer je nieuwe gewoontes aan, zodat je blijvend resultaat kunt behalen.

Aangezien ik zulke goede resultaten bij onze cliënten zie, vond ik het belangrijk om ook een keer het EPD-3 programma te volgen. Ik was erg benieuwd wat het met mij zal doen en ik vind het belangrijk om te weten wat mijn cliënten ervaren.

Eigen ervaring met EPD-3
En als wij iets doen, dan doen we het natuurlijk gelijk goed, dus we zijn samen een week lang naar het EPD-3 kuuroord in Zwitserland geweest en daar heb ik heel veel van geleerd:

Geen hongergevoel
Ik heb maar 1200 kcal gegeten op een dag (normaal eet je 800 kcal met EPD-3), maar ik heb helemaal geen hongergevoel gehad! Doordat ik elk uur at, bleef mijn bloedsuikerspiegel gelijk en daardoor kreeg ik geen hongergevoel. Ik had zelfs het idee dat ik meer at op een dag, dan normaal!

Smaak
De producten smaken beter dan verwacht. Er is veel variatie en er zijn zelfs recepten met de producten, om het nog lekkerder te maken. Ik heb wel gemerkt dat als je de producten echt helemaal puur eet, dat het soms misschien een beetje saai kan zijn, maar je smaak past zich heel erg aan. Dus je gaat er steeds meer aan wennen.

Ritme gevoel
Door elk uur te eten, krijg ik een heel bewust gevoel van de tijd en ik merk dat mijn lichaam heel snel gewend is aan het ritme om elk uur te eten. Ik voel echt aan mijn lichaam wanneer het weer tijd is om te eten en niet omdat ik dan honger heb, maar meer van, oh ik mag weer eten!

Gevoel voor mijn lichaam
Ik word heel bewust van mijn lichaam, over hoe ik me voel, hoeveel energie ik heb en waar ik behoefte aan heb. Ik heb gemerkt dat ik in de ochtend heel veel energie heb, in de middag een beetje instort en in de avond weer vol energie zit. Dat is handig om te weten, want dan kan ik daar beter rekening mee houden in mijn dagelijks leven.

Ontgiftingsverschijnselen
Door het ontgiftingsproces kreeg ik in het begin wel hoofdpijn. Hou hier ook rekening mee als je het zelf een keer probeert en begin niet in een hele drukke en actieve week, waarin je je veel moet concentreren.

Plannen
Doordat ik elk uur at, leerde ik echt weer om goed te plannen. Als ik de deur uit ging, dan moest ik weten hoe lang ik wegging en hoeveel maaltijden ik mee moest nemen. Ik nam voor de zekerheid altijd iets extra’s mee, zodat ik ook ergens langer kon blijven, dan gepland.
Plannen is mega belangrijk, ook met ‘normale’ voeding. Want als ik ergens zit en ik kan niet genoeg eten, krijg ik honger/trek en dat is echt iets wat ik wil voorkomen.

Geen hoodfpijn meer en meer energie!
In de loop van de week is de hoofdpijn weggetrokken en had ik super veel energie, dus super positief!

Het resultaat
Aan het begin en het einde van de week zijn er een aantal metingen gedaan. Het resultaat van het weekje EPD-3 producten eten was bij mij: 2 kilo lichter!

Normaal zou ik zeggen dat dat te veel is, maar doordat ik elk uur eet, blijft mijn stofwisseling optimaal en kan ik daarna gewoon weer rustig mijn voedingspatroon op een gezonde manier opbouwen, zonder het beroemde jojo-effect te krijgen.

Na EPD-3
Ik ben ondertussen weer thuis en ben weer mijn ‘normale’ voedingspatroon aan het oppakken. Wat ik nu merk is dat ik gelijk beter kauw, meer proef en nog meer geniet van mijn eten! Ook merk ik wat verschillende producten doen met mij of ik er meer energie van krijg of dat ik er juist moe van word.

Ik vind het echt heel tof om te merken dat één week EPD-3 al zoveel met mij gedaan heeft en al zo waardevol is! Ik heb echt veel geleerd over mijn lichaam en hoe mijn lichaam reageert.

Ja, ik was eerst ook kritisch, dat moet ik er heel eerlijk bijzeggen. Maar door de resultaten van cliënten, de resultaten van de mensen in het kuuroord (die ik daar heb gezien), het verhaal van Andreas Hefel en mijn eigen ervaring, ben ik ervan overtuigd dat Jeanet en ik een hele mooie samenwerking hebben en de EPD-3 producten voor veel mensen kan helpen!

Zonnige zomer actie!
Omdat ik ervan overtuigd ben dat de producten echt een toegevoegde waarden hebben, vooral als je je echt niet goed voelt, ziek bent of gewicht moet verliezen, dan is dit het echt waard om een keer te proberen. En dat kan nu voor een leuk prijsje!

In Zwitserland betaal je voor een week EPD-3 in het kuuroord meer dan 1200 euro. Gelukkig kan je het ook in Nederland, gewoon vanuit huis proberen, voor een leuker prijsje! Normaal kost een week EPD-3 met twee consulten bij Jeanet en een consult bij mij: 370,- euro. Maar omdat wij iedereen het gunnen om het een keer te proberen, hebben wij nu een aanbieding van slechts 290,- euro!

Wil je meer weten over deze actie? Kijk dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *