Jeanet en Renee

Combinatie van ontgiften en voedingsadviezen!

Samen met Jeanet van den Engh (natuurgeneeskundig therapeut) van Vitaliteitscentrum Zuid bied ik een uniek totaalpakket aan. Met dit pakket kan je je lichaam ontgiften, je stofwisseling in evenwicht brengen, een gezond voedingspatroon en gezonde leefstijl ontwikkelen. Na het volgen van de stofwisselingstherapie EPD-3, ga je aan de slag met je voedingspatroon en leefstijl. Met deze combinatie kan je je lichaam een goede nieuwe start geven en blijvend resultaat behalen!

Het EPD-3 programma is een stofwisselingstherapie die ontwikkeld is in Zwitserland, door artsen, voedingswetenschappers en psychologen. Het is ontwikkeld om je lichaam te ontgiften, snel vet te verbranden, je stofwisseling te verhogen en heeft nog veel meer gezondheidseffecten. Je eet elk uur een kleine en speciaal samengestelde maaltijd, die tijdelijk je normale voeding vervangt. In het totaal eet je op een dag minder dan je behoefte, waardoor je afvalt. Het frequent eten zorgt er voor dat je bloedsuikerspiegel bijna geen schommelingen maakt, waardoor je geen hongergevoel ervaart en je lichaam gestimuleerd wordt om vet te verbranden. Wil je meer weten over het EPD-3 programma? Neem dan even contact op of kijk lees hier meer! Of lees hier hoe ikzelf het EPD-3 programma ervaren heb!

De leefstijl adviezen zijn voor het behouden van de gezondheidseffecten op lange termijn. Wanneer je je lichaam ontgift hebt en vet verloren bent, zou je dit natuurlijk wel willen behouden. Om dit te kunnen bereiken is het van belang dat je niet je oude voedingspatroon oppakt. Samen met de diëtist ontwikkel je een patroon die bij jou past en die je kan toepassen in het dagelijks leven.

 

“De samenwerking vond ik erg fijn omdat Renée de doelen die voor mezelf opstelde, juist wat kleiner maakte zodat ik tussen doelen makkelijker behaalde !! Ook kreeg wat meer inzicht hoe het kwam dat mijn ontlasting zo instabiel was, wanneer ik hardloop !! Wanneer ik me meer hield aan de 7 gouden regels, dan had dat meer resultaat en het regelmatig water drinken, hield ik makkelijker vol met de water app.

Last but not least de samenwerking met natuurgeneeskundige Jeanet van den Engh, die mijn energiehuishouding in de gaten hield, maakt het dat ik nu en in de toekomst minder last heb van kramp in mijn darmen tijdens het sporten”

– Dirk Krull

Hoe werkt het?

Afbeelding Elk uur etenOntgiften en afvallen
Het eerste gesprek is met Jeanet en duurt 60 minuten. Het doel van dit gesprek is dat jij precies weet wat je de komende tijd gaat doen en hoe je dat aan gaat pakken. Met behulp van een aantal metingen wordt er een persoonlijk programma opgesteld. Thuis eet je alleen de EPD-3 maaltijden. Tijdens de vervolggesprekken bespreek je hoe het gaat en worden er opnieuw metingen gedaan, om te zien hoe je lichaam veranderd.

 

Afbeelding Van NaarAfbouwen
Zodra je weer over wilt gaan op het eten van normale voeding, wordt er een coachingsgesprek ingeplant met Renée. Dit gesprek zal 60 minuten duren, met als doel: jij weet precies hoe je de EPD-3 producten af moet bouwen en normale voeding weer op moet bouwen. Met behulp van een voedingsplan leer je een nieuw voedingspatroon aan, die helemaal bij jou past.

 

Afbeelding Jouw doel bereikenBehouden
Om je doelen te kunnen behalen en ervoor te zorgen dat je een nieuwe leefstijl ontwikkeld, plannen we elke maand een coachingsgesprek in met Renée. Tijdens de gesprekken van 30 minuten, bespreken we hoe het met je gaat en de factoren die invloed hebben op het behalen van je doel. Je krijgt praktische voedingstips en handvatten die je thuis toe kan passen, zodat je niet alleen je doel kunt behalen, maar ook kan zorgen voor het behouden van je doel en langdurig resultaat behaalt.

 

Coachingsgesprekken met Jeanet: 65 euro
De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) deze kosten als je aanvullend verzekerd bent. Als je hierover twijfels hebt, neem dan contact op met ons of met je zorgverzekeraar.

Coachingsgesprekken met Renée: 108 euro (voor het eerste gesprek en voedingsplan)
40 euro (voor de vervolggesprekken)

Voor de EPD-3 producten betaal je per dag ongeveer 15 euro.

Wil je meer weten over de vergoedingen van de consulten van de diëtist, klik dan hier.

Als je meer wilt weten over de vergoedingen van de therapeut, klik dan hier.

Is dit wat je zoekt?
Leuk! Stuur mij een mail
om een afspraak in te
plannen.

Meld je hier aan!