Fotoshoot Renee met eten 2

Online voedingsplan op maat

Is dit iets voor jou?

Een online voedingsplan is voor iedereen die zelf aan de slag wilt gaan met voeding. Heb je aan een persoonlijk plan genoeg om jouw doel te behalen? Dan is dit iets voor jou!
Dit is iets voor jou, als je:

  • professioneel en persoonlijk advies wilt over voeding
  • meer energie uit voeding wilt halen
  • wilt weten welke voedingsproducten nou wel echt gezond zijn
  • niet meer wilt twijfelen over portiegrootte
  • praktisch en persoonlijk advies willen over voedingsgerelateerde problemen
  • gemotiveerd zijn om zichzelf te verbeteren
Hoe werkt het?

Door middel van een telefonisch intakegesprek leer ik je beter kennen, waardoor ik persoonlijk advies op kan stellen. Na het invullen van de vragenlijst wordt er een persoonlijk voedingsschema opgesteld. Verder worden er aanvullende adviezen ontwikkeld, die in jouw situatie van toepassing zijn. De extra adviezen kunnen bestaan uit bijvoorbeeld: recepten, productkeuzes en factsheets. Via de mail worden alle adviezen naar je opgestuurd en kan je gelijk aan de slag!

Hoe ziet het voedingsschema eruit?

Het voedingsschema bestaat uit producten die passen bij een gezond voedingspatroon en bij jou. Er wordt rekening gehouden met allergieën, smaak en bepaalde keuzes in voeding. De hoeveelheden worden aangeven in grammen, zodat je weet hoe groot de porties moeten zijn. De portiegrootte is van belang, omdat je anders wellicht te veel of te weinig eet van bepaalde producten.

Wat leer je van het voedingsschema?

Je leert hoeveel je mag eten om een bepaald doel te behalen en met welke producten je jouw doel precies kunt behalen. Ook leer je hoe vaak je op een dag mag eten en hoe je op een goede manier eet. Het gaat niet alleen om de voeding die je eet, maar ook op welke manier je dat doet!

Hoe zien de extra adviezen eruit?

Per persoon zou dit verschillend zijn. Heb je inspiratie nodig over wat je als tussendoortje kunt eten en wil je zelf iets maken? Dan kan ik daar recepten voor opstellen. Of wil je praktische tips om meer te bewegen? Dan kan ik je dat ook opsturen!

Het voedingsschema en de extra adviezen worden zo opgesteld dat jij ze thuis gemakkelijk toe kunt passen en gelijk zelfstandig aan de slag kunt!

Wanneer je merkt dat je toch meer begeleiding wilt, krijg je 45,- euro korting op het intake-gesprek!

Is dit wat je zoekt?
Leuk! Stuur mij een mail
om een afspraak in te plannen.

Meld je hier aan!