Gratis e-book lekker in je vel

Renee

Wil je lekker in je vel zitten en meer energie?

Geef jezelf een energie boost! Download mijn gratis e-book, met 7 tips die je gegarandeerd direct meer energie geven! En waardoor je lekkerder in je vel zit en beter om kunt gaan met stressvolle situaties.

E-book lekker in je vel en meer energie

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

E-book - ondernemen met meer energie

In het e-book leer je:

  • Hoe je op 7 verschillende manieren snel en makkelijk meer energie kunt krijgen.
  • Hoe je beter om kunt gaan met stressvolle situaties.
  • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je je beter kunt focussen en concentreren.
  • Hoe je met kleine veranderingen al veel resultaat behaald.
  • Hoe je ook met weinig tijd, goed voor jezelf kunt zorgen.
  • Hoe je kleine stappen kunt zetten, om lekkerder in je vel te zitten.
Renee

Hoi, ik ben Renée!

Leuk dat je er bent! Ik ben Renée van Burk en ik coach ambitieuze vrouwen op een holistische manier. Samen creëeren we een voedingspatroon, leefstijl en mindset, die echt bij je past, zodat je vol energie en liefde voor jezelf, kan genieten van je werk, onderneming en leven.

Ik zie namelijk zoveel mensen, die heel veel energie in hun werk of bedrijf stoppen en heel veel mensen helpen. Maar een keerzijde daarvan is dat je zo ontzettend veel energie in weggeeft, dat je geen tijd meer hebt om op te laden en goed voor zichzelf te zorgen. En als je lang zo doorgaat, heb je zo weinig energie, dat je niemand meer kan helpen en dat is onwijs zonde en onnodig!

Daarom help ik mijn klanten, op een holistische manier, beter voor zichzelf te zorgen. Want wanneer je eerst goed voor jezelf zorgt, kan je goed voor anderen zorgen. Het klink zo cliché, maar ik heb dit zelf ook meegemaakt. Ik was zo hard aan het werk, dat ik niet meer doorhad hoe ik me voelde en wat er allemaal mogelijk was. Door mijn gezondheid serieus te nemen, heb ik ervaren dat het echt heel belangrijk is om voor mezelf te zorgen.

Natuurlijk is het makkelijker gezegd dan gedaan. En je hebt ook energie nodig om goed voor jezelf te zorgen! Download daarom dit e-book om jezelf een energie boost te geven!

“Everything is energy
& that’s all there is to it.
Match the frequency off the reality you want and
you cannot help but get that reality. it can be no other way.
This is not philosophy. This is physics.”

– Darryl Anka

E-book lekker in je vel en meer energie

Download het gratis e-book

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.