Bedank pagina – lekker in je vel

Over 5 minuten zit het e-book in je inbox!

Niet ontvangen? Vergeet niet je SPAM box te checken. Voordat je gaat, wil ik je een heel tof en tijdelijk aanbod doen!

 

HurryTimer: Invalid campaign ID.

Renee

Bijna 70% korting

Met dit e-book krijg je direct meer energie en daarmee kan je twee dingen doen:

 1. Je kan de energie die je krijgt van dit e-book gebruiken om harder te werken en door te gaan zoals je altijd al deed.
 2. Of je kan de energie gebruiken om je gewoontes te veranderen, waardoor je op de lange termijn nog meer energie krijgt.

De keuze is aan jou!

Voeding is een belangrijke bron van energie en in de cursus “Your Food, Your Energy” leer ik je ALLES over het maken van een voedingsschema, die echt bij jou past en alle vitaminen en mineralen bevat, die je nodig hebt. Je krijgt niet alleen de kennis om een voedingsschema te maken, maar je krijgt ook praktische tips over hoe je in het dagelijks leven je voeding kan aanpassen.

Hieronder doe ik een aanbod, voor een absurt lage prijs! Ik geloof erin dat je met deze cursus nog veel meer energie kunt krijgen op de lange termijn.

Ja, ik doe mee!

Your Food, Your Energy

Creëer een voedingspatroon, dat echt bij je past, waardoor je meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit.

 

Mijn voedingsplan online cursus

Herken jij dit ook?

 • Je bent niet blij met je gewicht
 • Je zit niet lekker in je vel
 • Je emoties kunnen snel wisselen of je blijft juist lang in een emotie hangen
 • Je hebt weinig energie op een dag
 • Je wil wel gezond eten, maar het lukt niet om het vol te houden
 • Je hebt vaak last van vage klachten, zoals een opgeblazen buik, huidproblemen, duizeligheid, hoofdpijn

You don’t have to cook fancy or complicated masterpieces
– just good food from fresh ingredients.

– Julia Child

Renee

Hoe fijn zou het zijn als:

 • Je lekker in je vel zit?
 • Je trots bent op jezelf?
 • Je blij bent met je gewicht?
 • Je beter slaapt en makkelijker meer beweegt?
 • Je moeiteloos voor jezelf kunt zorgen?
 • Je goed om kunt gaan met stressvolle periodes?
 • Je niet alleen weet hoe je gezond leeft, maar het ook doet?
 • Je hormonen meer in balans zijn?
 • Je bewuste keuzes kunt maken?
 • Je meer energie, concentratie en plezier hebt?

Ja, ik doe mee!

Mijn voedingsplan online cursus

Dit ga je leren in de cursus

In deze cursus deel ik al mijn kennis over het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon, die je echt bij je past en waar je langdurig energie van krijgt. En natuurlijk echt kunt toepassen in je leven.

Ik ga je niet vertellen wat je wel en niet mag eten, want ik denk niet dat je voeding kan verdelen in goed en slecht. Je mag zelf ervaren wat goed is voor jouw lichaam en wat voeding met je doet.

Je leert wél om echt een plan op te stellen wat bij jou lichaam past en waar je echt behoefte aan hebt. Zodat je in stressvolle periodes gezonde keuzes kunt maken. Hoe heerlijk zou het zijn als je echt energie krijgt van je voeding?

Dit levert de Instagram cursus jou op

+ Je leert hoe je bewuste voedingskeuzes kunt maken, die echt bij je passen.
+ Je ontdekt hoe jouw voedingspatroon er nu uitziet en leert en hoe je dat kunt veranderen.
+ Je leert hoe je je voedingspatroon kunt veranderen op een manier die echt bij je past en daardoor ook vol te houden is in stressvolle periodes.
+ Je leert waar je energie van krijgt en waar je op kunt letten als je voedingskeuzes maakt.
+ Je verbetert je relatie met voeding, waardoor je met plezier met kunt genieten van eten, zonder schuldgevoel.
+ Je krijgt de kennis en tools om jouw persoonlijk voedingsplan op te stellen.

Zo zit de cursus in elkaar

De cursus bestaat uit 10 onderwerpen, verdeeld over 10 dagen. Je hebt er natuurlijk vrij in hoe lang je over de cursus doet. Wanneer je de cursus hebt gekocht, krijg je direct toegang tot de volledige cursus. Daarna heb je 1 jaar toegang tot de cursus.

De cursus bestaat uit heel veel filmpjes met kennis en voorbeelden. En je krijgt een heel uitgebreid werkboek, met extra uitleg en opdrachten.

Dit zijn de onderwerpen van de cursus:

Dag 1 – Eet- en drinkdagboek
Dag 2 – Mindset
Dag 3 – Bedanken & jouw waarom
Dag 4 – Doelen stellen & visualiseren
Dag 5 – Kennis over voeding
Dag 6 – Meten = weten
Dag 7 – Voedingsadviezen
Dag 8 – Voedingsschema
Dag 9 – Plannen
Dag 10 – Langdurig resultaat

Dit zeiden klanten die de cursus hebben gedaan:

Sharona Bolander

“Ik heb me al vaker verdiept in voeding en weet er al best wel veel over, maar toch heb ik veel geleerd van de cursus. Het is een super compleet programma, voor een prijs waarbij je bij anderen waarschijnlijk honderden euro’s betaald. Je wordt echt stap voor stap meegenomen in alles wat je moet weten over voeding, zowel kennis als heel erg praktisch. Ik wist gelijk wat ik precies kon doen, waardoor ik direct al kleine dingen kon implementeren.

Tijdens de cursus hou je drie dagen je voeding bij en daardoor word je echt bewust van wat je allemaal eet. Dat alleen al geeft heel veel inzicht. Na die drie dagen heb je al zoveel inzichten, waardoor je vanuit jezelf je eetpatroon kunt veranderen, in combinatie met het plan dat je maakt.

Naast de praktische voedingsadviezen, neemt Renée je ook echt mee in je hele mindset rondom eten. Daardoor ben ik erachter gekomen dat ik best wel wat beperkende overtuigingen had over eten. Ik merkte dat voeding voor mij gelijk staat aan gezelligheid en dat ik dat echt aan elkaar heb gekoppeld. Wanneer ik mezelf wil opbeuren, is voeding gezellig en leuk en zijn we allemaal samen, is het gezellig en is er heel veel liefde. Ik begrijp nu waarom gedragsverandering zo moeilijk was.

Als ondernemer heb je een drukke agenda en schiet het er vaak bij in om gezond te eten en goed voor jezelf te zorgen en de cursus helpt je echt om een structuur te vinden waardoor het heel goed als drukke ondernemer toe te passen in binnen je dagelijkse leven.”

Sharona Bolander
Business Coach

Léona Bogaert

“De cursus gaat natuurlijk over voeding, maar ik vind het heel goed dat ik tijdens de cursus ook stil heb gestaan bij mijn eigen gedachtes. Hoe ik eet, wat ik eet en wat de reden daarachter is.

Ik vind het heel leerzaam dat je heel veel handvatten krijgt, zodat je het allemaal zelf leert doen. Tijdens de cursus heb ik veel over mezelf geleerd en hoe ik de kennis kan toepassen wanneer ik in een andere situatie zit. Het feit dat je het op andere situaties en andere tijden in je leven kunt toepassen en dat je heel erg gestimuleerd wordt zelf na te denken over hoe je bezig bent en waar je mee bezig bent, vind ik heel waardevol.

De cursus is heel duidelijk ingericht en ik kan alles goed terugvinden. Dat maakt het makkelijk om er mee bezig te zijn. Het is fijn om het op mijn eigen tempo te kunnen volgen en op mijn eigen manier.

Wanneer ik het gevoel heb dat ik de controle verlies en geen ritme heb, dan pak ik de cursus er weer bij. Aangezien ik nu geleerd heb wat het is om een gezond ritme te hebben, merk ik het dit snel en kan ik mijn eigen nieuwe voedingsschema samenstellen wat bij mijn situatie in die periode past. Hoe speciaal is dat!”

Léona Bogaert 
Student

“Ik ben echt geïnspireerd door de cursus en heb nuttige tips gekregen, waardoor ik ook weer wat anders tegen alles aankijk.

Ook ben ik gezonder gaan eten en afgevallen!

De cursus en het werkboek zien er supermooi uit! Dikke 10!”

Yvonne de Gans

Renee

Hoi ik ben Renée!

Hoi, leuk dat je er bent, ik zal mij even voorstellen:
Mijn naam is Renée van Burk, ik woon in Den Haag en ben hier ook opgegroeid. Mijn schooljaren heb ik doorgebracht op de Vrije School en heb de opleiding Voeding en Diëtetiek met succes in vier jaar afgerond. Direct daarna (in 2017) heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk opgezet, omdat ik mijn eigen visie en ideeën over voeding wil delen.

Door mijn opleiding ben ik steeds bewuster gaan eten en denk ik meer na over mijn voeding. In 2016 heb ik besloten om volledig vegetarisch te gaan eten. Ondertussen eet ik steeds minder dierlijke producten en zie ik steeds meer de voordelen in van een volledig plantaardig voedingspatroon. Stapje voor stapje ben ik bezig met het aanpassen van mijn voedingspatroon en zoek ik uit hoe ik nog beter voor mezelf kan zorgen.

Ik ben veel bezig met gezonde voeding, maar kan ook echt genieten van lekker eten. Je kan mij echt wakker maken voor alles met chocola. Het gaat om een gezonde balans en een zoektocht naar wat je echt nodig hebt, op dat moment. Verder vind ik het heerlijk om te sporten en te wandelen over het strand of door het bos. Op zulke momenten kan ik echt even uitwaaien en mijn gedachten op nul zetten. Daarnaast fotografeer ik graag en vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn.

Klaar om meer energie te krijgen en lekker in je vel te zitten?

Ja, ik doe mee!