Gratis E-book over meer energie

Ondernemen met meer energie?

Geef jezelf een energie boost! Download mijn gratis e-book, met 7 tips die je gegarandeerd direct meer energie geven! En waardoor je lekkerder in je vel zit en beter om kunt gaan met stressvolle situaties.

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

In het e-book leer je:

  • Hoe je op 7 verschillende manieren snel en makkelijk meer energie kunt krijgen.
  • Hoe je beter om kunt gaan met stressvolle situaties.
  • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je je beter kunt focussen en concentreren.
  • Hoe je met kleine veranderingen al veel resultaat behaald.
  • Hoe je ook met weinig tijd, goed voor jezelf kunt zorgen.
  • Hoe je kleine stappen kunt zetten, om lekkerder in je vel te zitten.

Hoi, ik ben Renée!

Leuk dat je er bent! Ik ben Renée van Burk en ik help ambitieuze, zelfstandige ondernemers een voedingspatroon, leefstijl en mindset te creëren die bij hen past, zodat zij vol energie en liefde voor zichzelf, kunnen genieten van hun leven en onderneming. En daardoor nog meer impact kunnen maken, op hun eigen manier.

Ik zie namelijk zoveel ondernemers met een mooie missie. Ondernemers die heel veel energie in hun bedrijf stoppen en heel veel mensen helpen. Maar een keerzijde daarvan is dat je zo ontzettend veel energie in hun bedrijf stoppen en zoveel mensen aan het helpen zijn, dat ze geen tijd meer hebben om op te laden en goed voor zichzelf te zorgen. En als je lang zo doorgaat, heb je zo weinig energie, dat je niemand meer kan helpen en dat is onwijs zonde en onnodig!

Daarom help ik mijn klanten, op een holistische manier, beter voor zichzelf te zorgen. Want wanneer je eerst goed voor jezelf zorgt, kan je goed voor anderen zorgen. Het klink zo cliché, maar ik heb dit zelf ook meegemaakt. Ik was zo hard aan het werk, dat ik niet meer doorhad hoe ik me voelde en wat er allemaal mogelijk was. Door mijn gezondheid serieus te nemen, heb ik ervaren dat het echt heel belangrijk is om voor mezelf te zorgen. Je gezondheid is natuurlijk altijd belangrijk, maar al helemaal wanneer je een eigen onderneming!

Natuurlijk is het makkelijker gezegd dan gedaan. En je hebt ook energie nodig om goed voor jezelf te zorgen! Download daarom dit e-book om jezelf een energie boost te geven!

“Everything is energy
& that’s all there is to it.
Match the frequency off the reality you want and
you cannot help but get that reality. it can be no other way.
This is not philosophy. This is physics.”

– Darryl Anka

Download het gratis e-book

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.