Voedingsplan & gesprekken

Leer hoe jij grip kunt krijgen op je gezondheid, door bewuste keuzes te maken in je voedingspatroon en leefstijl. Je kunt dit hier leren door middel van praktische tips, handige voedingsweetjes, persoonlijke leefstijladviezen en motiverende coachingsgesprekken.

Meld je hier aan!

Herken jij…

Begin

 • Dat je niet lekker in je vel zit
 • Dat je weinig energie hebt op een dag
 • Dat je rond 16:00 uur heel veel zin hebt in eten of na het avondeten toch nog gaat snacken
 • Dat je door de bomen het bos niet meer ziet en daardoor niet meer weet wat precies gezond voor je is
 • Dat je wel weet dat sommige producten niet gezond zijn, maar dat het niet lukt om ze te laten liggen
 • Dat je niet meer kunt genieten van je eten, maar er juist stress van krijgt

Ik snap je heel goed. Er zijn zoveel verschillende meningen rondom voeding en zo ontzettend veel mensen die een mening hebben of dé oplossing denken te hebben om gezond te leven. Maar helaas is dit nooit specifiek op jou gericht en zijn er heel veel factoren die invloed hebben op je gezondheid.

Als jij je aanmeld…

Resultaat

 • Leer je hoe jouw voeding gezond en lekker kan zijn
 • Krijg je motiverende coachingsgesprekken waarin je realistische doelen stelt
 • Stellen we samen een plan op hoe jij jouw doelen kunt behalen
 • Heb je iemand die al je voedingsvragen kan beantwoorden
 • Krijg je meer inzicht in je gewoontes en hoe je die kunt veranderen
 • Ga je nu eens echt aan de slag met je gezondheid en gun jij jezelf een mooi cadeau!
 • Krijg je meer energie en leer je waar je energie van krijgt!
 • Leer je weer te genieten van je voeding
 • Ontdek je hoe makkelijk gezond eten kan zijn

“Ik wil je bedanken voor de fijne begeleiding die ik van jou heb gekregen. Het was mooi dat je een luisterend oor had, begripvol was en positief gestemd.
Het relativeren van situaties heeft me geholpen. Als je bijvoorbeeld zoveel beweegt per dag dan mag je best wat chocolade nemen. Het heeft me in het begin zeker goed geholpen om het voedingsschema te hanteren en daar houvast aan te hebben. Prettig dat het geen strikt ding is, maar aangepast kan worden aan ieders situatie.

Kortom: ik heb veel gehad aan je waardevolle begeleiding!”

– Mevrouw De Haas

Hoe het werkt

Door de huidige omstandigheden zijn alle gesprekken online.

Afbeelding mailJe krijgt een kort intake-formulier en een eet- en drinkdagboek opgestuurd, die je voor het gesprek invult. Op die manier heb ik een idee waar we de komende tijd aan gaan werken en een beeld van wat je eet. Het bijhouden van een eet- en drinkdagboek helpt je daarnaast ook om inzicht te krijgen in je eigen voedingspatroon en is de bewustwording meteen gestart.

Afbeelding VoedingsschemaHet doel van het eerste gesprek is om elkaar te leren kennen en een voedingsplan op te stellen. Tijdens het gesprek stel ik vragen om je beter te leren kennen, zodat ik persoonlijke adviezen kan geven. Aan de hand van alle antwoorden, stellen we samen doelen op en bespreken we hoe jij jouw doelen kunt behalen.

Afbeelding Persoonlijk adviesNa het eerste gesprek stuur krijg je het voedingsplan opgestuurd. Thuis ga je zelf aan de slag met de het uitvoeren van het plan. Zodra je tegen dingen aanloopt en advies nodig hebt, mag je altijd een mail sturen met vragen of een berichtje sturen via WhatsApp. Op die manier kan je optimaal aan de slag en hoef je niet te wachten op het volgende gesprek.

Afbeelding Jouw doel bereikenTijdens de vervolggesprekken, bespreken we de voortgang van het behalen van je doelen. We kijken welke punten goed gegaan zijn de afgelopen tijd en aan welke punten je nog mag werken. Om je doelen te kunnen behalen denken we samen na over welke adviezen en tips bij jou passen en hoe je de adviezen en tips kunt toepassen in het dagelijks leven.

Kosten eerste gesprek met voedingsplan: 107 euro
Kosten vervolggesprekken: 40 euro

Het aantal coachingsgesprekken hangt af van heel veel factoren, zoals je doel, lichaam en inzet. Daarom kijken we samen hoeveel gesprekken nodig zijn om jouw doel te behalen.

Is dit wat je zoekt? Leuk! Stuur mij een mail om een afspraak in te plannen.

 

Ja, dit wil ik!

Meld je hier aan!